Μια νεαρή γυναίκα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός συνταξιούχου και παρά τη διαφορά ηλικίας 27 ετών, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά, ενώ μετακόμισαν σε τροχόσπιτο και πλέον κάνουν τον γύρο των ΗΠΑ.

Η 29χρονη Kelsey Lynne Bryson γνώρισε τον 56χρονο σύζυγο της πριν από επτά χρόνια και αμέσως ήρθαν κοντά, ενώ μετά από λίγο καιρό παντρεύτηκαν. Τώρα είναι γονείς δύο παιδιών και σύμφωνα με την The Sun κάνουν τον γύρο των ΗΠΑ με τροχόσπιτο.

«Ο σύζυγός μου έχει συνταξιοδοτηθεί και μαζί με τα παιδιά μας γυρίζουμε τη χώρα, ώστε να επισκεφτούμε όλες τις Πολιτείες», είπε η γυναίκα, σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή του ζευγαριού, αφού συχνά δέχεται επικρίσεις για την ηλικιακή διαφορά του, καθώς αρκετοί αποκαλούν «χρυσοθήρα» τη 29χρονη και πως θέλει τον άνδρα για τα λεφτά του.

«Είμαστε ένα ζευγάρι με διαφορά ηλικίας, φυσικά οι άνθρωποι ρωτούν αν είναι ο μπαμπάς μου», είπε η Kelsey και πρόσθεσε ότι «πολλοί μας κατακρίνουν, αλλά δεν μας νοιάζει. Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι και έχουμε δημιουργήσει την οικογένεια μας».