Ενώ κανείς θα περίμενε ότι οι απανταχού celebrities θα χρησιμοποιούσαν τα πιο ακριβά και εξεζητημένα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας τους και το μακιγιάζ τους, η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχουν αποδείξει και με το παραπάνω ότι λατρεύουν την απλότητα σε όλες της τις εκφάνσεις.

Έτσι «ταπεινά» προϊόντα της κουζίνας που χρησιμοποιούσατε μόνο στη μαγειρική αποδεικνύονται άκρως ευεργετικά για την επιδερμίδα σας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι κάτι δεν χρειάζεται να είναι ακριβό και εξεζητημένο για να είναι αποτελεσματικό.

Όπως και το προϊόν στο οποίο ορκίζονται η Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Μπλάνσετ για την περιποίηση της επιδερμίδας τους. Αυτό δεν είναι άλλο από το ελαιόλαδο, το οποίο από εδώ και στο εξής καλό είναι να μεταφέρετε και στο μπάνιο σας!

Πραγματικά εκπληκτικό για το δέρμα σας είναι εξαιρετικά ενυδατικό και γεμάτο με ωμέγα και λιπαρά οξέα που τρέφουν το δέρμα. Η Τζούλια Ρόμπερτς χρησιμοποιεί με τον πιο απλό τρόπο το ελαιόλαδο ως λάδι για να ενυδατώνει και καταπραΰνει τα χέρια της, ενώ η Κέιτ Μπλάνσετ γίνεται λίγο πιο δημιουργική και παρασκευάζει ένα σπιτικό πίλινγκ σώματος χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο, χυμό γκρέιπφρουτ και θαλασσινό αλάτι.