Πυρά προς την FIFA εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο Ντέγιαν Λόβρεν, για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Κροατία και την οικοδέσποινα, Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος αμυντικός έκανε λόγο για «σκάνδαλο» στην «AFP», τονίζοντας πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, καλύτερα να δώσουν το τρόπαιο κατευθείαν στην «Σελεσάο».

«Είμαι λυπημένος και θέλω να κλάψω. Όλοι είδαν τι έγινε», ήταν τα λόγια του άσου της Σαουθάμπτον, συμπληρώνοντας: «Είναι σκάνδαλο για την FIFA. Μιλάνε για σεβασμό και στο τέλος συμβαίνει αυτό. Καλύτερα να δώσουν απευθείας το κύπελλο στην Βραζιλία. Εμείς δείξαμε πως έχουμε την ποιότητα να κοιτάξουμε στα μάτια την Βραζιλία, όχι όμως εναντίων 12 παικτών».

Φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί και τον ιάπωνα διαιτητή της αναμέτρησης, εκφράζοντας την απορία του σχετικά με το πώς γίνεται να υπάρχει διαιτητής σε Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν γνωρίζει αγγλικά.

«Είδαμε τις εικόνες στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι και ακόμα όλοι ρωτάμε μεταξύ μας την ίδια ερώτηση. Πρέπει να ρωτήσετε τον διαιτητή σχετικά με το πέναλτι, αν καταλάβει φυσικά επειδή δεν μιλάει αγγλικά. Βρίσκεται φυσιολογικό για έναν διαιτητή Μουντιάλ να μην γνωρίζει αγγλικά», ήταν η ερώτηση του Λόβρεν.

Πηγή: Sport-fm.gr