H σεζόν του NFL μπορεί να βρίσκεται μόλις στην 4η αγωνιστική της, αλλά ο μεγάλος τελικός, το Super Bowl σιγά σιγά παίρνει μορφή. Η λίγκα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου που τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον ράπερ Jay-Z και την εταιρία του Roc Nation, έκλεισαν για το σόου του ημιχρόνου ορισμένους από τους πιο εικονικούς καλλιτέχνες για την επιστροφή του ματς στο Λος Άντζελες για πρώτη φορά από το 1993.

Ο ράπερ και θρυλικός παραγωγός Dr. Dre είναι το όνομα στη… μαρκίζα και στο πλάι του θα τραγουδήσουν οι ράπερ Snoop Dogg, Eminem και Kendrick Lamar καθώς και η «βασίλισσα» της R&B, Mary J Blige στη σκηνή που θα στηθεί αποκλειστικά για εκείνους στις 13 Φεβρουαρίου στο ολοκαίνουριο «SoFi Stadium», που κόστισε 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

To σόου αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές απ’ όλο τον κόσμο και η εκτίμηση των ειδικών είναι πως θα… εκτοξεύσει και τις τιμές των ήδη πανάκριβων διαφημίσεων του ημιχρόνου. Στο Super Bowl της περασμένης σεζόν όπου οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς κατέκτησαν το τρόπαιο εις βάρος των Κάνσας Σίτι Τσιφς, κάθε spot 30 δευτερολέπτων στη διάρκεια του ημιχρόνου κόστισε τουλάχιστον 5,6 εκατομμύρια δολάρια!

Οι πέντε αστέρες που έχουν βραβευθεί συνολικά με 43 Grammys θα βρεθούν για πρώτη φορά όλοι μαζί, αν και ο Dr. Dre έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της καριέρας του Snoop Dogg, του Eminem και του Kendrick Lamar. Ο Dr. Dre, o Snoop Dogg κι ο Kendrick Lamar κατάγονται από την περιοχή του Λος Άντζελες. Κατά κάποιο τρόπο, εκτός της σημασίας που έχει για την πόλη και τη σχέση της με τους καλλιτέχνες, η ιδέα πίσω από την επιλογή τους έχει να κάνει με το ότι ο Dr. Dre είναι γνωστός για σόου που αφήνουν ιστορία όπως το Up’N Smoke Tour του 1999 και η συναυλία του στο φεστιβάλ Coachella το 2018.

«Η ευκαιρία να δώσω μια παράσταση στο Super Bowl και μάλιστα να το κάνω στην αυλή μου είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχουν συμβεί στην καριέρα μου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Dr. Dre, ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ράπερ, και προετοίμασε το κοινό: «θα είναι μια αξέχαστη πολιτιστική στιγμή».