Πραγματοποιεί χωρίς αμφιβολία την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, η οποία δείχνει γεμάτη μέλλον. Τα στατιστικά του, μαρτυρούν από μόνα τους το πόσο έχει ανέβει η απόδοσή του: 7 γκολ, 3 ασίστ και 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, τον μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα και των τριών «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν.

Μαζί με τον συνεπίθετό του στη Λάρισα, Γιάννη, ο Μασούρας θεωρείται βέβαιο ότι θα «παίξει» πολύ στα αθλητικά ρεπορτάζ, ειδικά την περίοδο που δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του έχει ήδη απασχολήσει τόσο στο Μαρούσι, όσο και στην Αλεξάνδρας και τη Μικράς Ασίας.

ΧΑΪΝΤΙ ΚΛΟΥΜ

Μάλιστα, είναι γνωστό ότι από την ΑΕΚ έχουν ήδη κάνει τις διερευνητικές τους κινήσεις για τον 24χρονο άσο, ενώ τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον ΠΑΟΚ δεν μένουν ασυγκίνητοι για έναν Έλληνα παίκτη με προοπτικές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα προχωρήσουν και σε πρόταση.

Πάντως, από την Πλατεία εξετάζουν και την προοπτική πώλησης του παίκτη (και) στο εξωτερικό, καθώς από εκεί είναι πιθανό να υπάρχει αρκετά μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Κάτι που απέδειξε και η πώληση Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ, με το ποσό να φτάνει σε υπερδιπλάσια επίπεδα σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα…