Σε νέα δημόσια παρέμβαση ετοιμάζεται να προβεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής την ερχόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 19:30 το απόγευμα. Αφορμή αυτή τη φορά αποτελεί η εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει ο δήμος Ανωγείων στην Κρήτη, για τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο έργο και την προσφορά του Κρητικού πολιτικού, με τον οποίο συνδεόταν με στενή φιλία, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα προβεί σε ειδική μνεία και για τα εθνικά θέματα και ειδικότερα στα ελληνοτουρκικά. Ως γνωστόν η γειτονική χώρα συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας σε πολλά μέτωπα.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Καραμανλής την τελευταία φορά που είχε προγραμματιστεί να μιλήσει δημόσια ήταν στα μέσα Ιουλίου, στην εκδήλωση του δήμου Περιστερίου για το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου. Ωστόσο, σεβόμενος το γεγονός ότι είχε περάσει η ώρα λόγω των προηγούμενων ομιλιών και ότι χιλιάδες κόσμου περίμενε να ακούσει τα τραγούδια του τιμώμενου προσώπου, επέλεξε να μην εκφωνήσει το κείμενο που είχε ετοιμάσει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.