Με ανάρτηση στο Facebook απάντησε στην επίθεση του Παύλου Πολάκη για την κακοκαιρία Μήδεια ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε «ορισμό της ξεφτίλας» την προμήθεια αλατιού χθες, (σύμφωνα με τα λεγόμενά του), παραθέτοντας έγγραφο και λέγοντας χαρακτηριστικά «επιτελικό κράτος στα καλύτερά του».

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!Ο Μπακογιάννης προμηθεύεται ΣΗΜΕΡΑ ,αλάτι για τους δρόμους !!!!!Σημερα ρε ,Σήμερα!!!!! (φωτο2-3)Επιτελικό κράτος στα καλύτερα του !!

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Wednesday, February 17, 2021

Ο Κώστας Μπακογιάνης αναφέρθηκε στις ενέργειες του δήμου για προμήθεια αλατιού, μετά την επέλαση της «Μήδειας». «Δυστυχώς κ. Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook:

«Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία “μαύρα ταμεία”. Δυστυχώς κ. Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού».

Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και…

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Wednesday, February 17, 2021