Εκλογές 2019: Περιφερειάρχης Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης

«Η νίκη αυτή ανήκει σε όλους τους Ηπειρώτες»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:28
27/05/2019
Εκλογές 2019: Περιφερειάρχης Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης
loading

Περιφερειάρχης Ηπείρου επανεξελέγη με ποσοστό 57% ο Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Από νωρίς το κλίμα στην Περιφέρεια ήταν πανηγυρικό, με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί στο γραφείο του περιφερειάρχη για να τον συγχαρεί.

Στις δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Ηπείρου ευχαρίστησε την οικογένεια του και τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους λέγοντας πως «η νίκη αυτή ανήκει σε όλους τους Ηπειρώτες». «Έχουμε να δώσουμε πολλά και θα δώσουμε πρώτα στην Ήπειρο και μετά σε όλη την Ελλάδα» πρόσθεσε.

Εκτός από τον περιφερειάρχη, στις δύο από τις τρεις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου, έξι νυν δήμαρχοι επανεκλέγονται από τον πρώτο γύρο.

Πρόκειται για τον δήμαρχο Βορείων Τσουμέρκων Ιωάννη Σελεντέ, ο οποίος επανεκλέγεται με ποσοστό 63%, τον δήμαρχο Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση με ποσοστό 50%, τον δήμαρχο Πωγώνιου Κωνσταντίνο Καψάλη με ποσοστό 57%, τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο με ποσοστό 53%, τον δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά με ποσοστό 60% και τον δήμαρχο Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδο.

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Οι πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές 2019 για την ανάδειξη των προσώπων που θα αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μια εκλογική μάχη, στην οποία Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσαν διλήμματα εθνικών εκλογών. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019

Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 2019: Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε και οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σε όσες Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Η εκλογική μάχη της πρώτης Κυριακής για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ολοκληρώθηκε. Ποιοι εκλέγονται δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι; Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019

Εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται - Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019, τους υποψήφιους που βγαίνουν νικητές από την εκλογική μάχη και όλα τα νεότερα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μάχη λεπτό προς λεπτό στους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει