My Secret Combination τραγούδησε η Καλομοίρα στη σκηνή της Eurovision και από το σκέρτσο και το νάζι της… κέρδισε τους Eurofans με τη χώρα μας να κατακτά την 3η θέση στον διαγωνισμό το 2008.

Το βράδυ της Παρασκευής (12/5) στο J2U2 με θέμα τον διαγωνισμό τραγουδιού ήταν σειρά της Φελίσιας Τσαλαπάτη να ερμηνεύσει το τραγούδι, αλλά όχι μόνη. Με τη βοήθεια της Τζούλι Μασίνο η Φελίσια μεταμορφώθηκε σε Καλομοίρα και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Το κομμάτι της Καλομοίρας ταίριαξε γάντι στη Φελίσια και η Καίτη Γαρμπή ήταν η πρώτη που το πρόσεξε.

«Ήσουν πάρα πολύ καλή αν έλειπε κάτι ήταν το ρυθμικό του τραγουδιού που δεν ακολουθούσε πάντα» έκρινε ο Σταμάτης Φασουλής.

Θετικά σχόλια άκουσε και από τον Ηλία Ψινάκη όπως και από τη Δέσποινα Βανδή, η οποία μοιράστηκε μέσα σε όλα και το άγνωστο παρασκήνιο από τη φορά που παραλίγο να δεχτεί να πάει στη Eurovision και αυτό επειδή…θύμωσε!

Η τραγουδίστρια έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της συζήτησης όσον αφορά τον διαγωνισμό της Eurovision και τον λόγο για τον οποίο δεν την είδαμε ποτέ να μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη.

Η Δέσποινα Βανδή ρωτήθηκε για άλλη μια φορά επί του θέματος και αποκάλυψε μία ενδιαφέρουσα ιστορία από το παρασκήνιο πίσω στο μακρινό 2005.

«Η Eurovision είναι για τα νέα παιδιά, για να πηγαίνουν και να δείχνουν τις ικανότητες που έχουν. Έχω δεχθεί πρόταση πολλάκις και έφτασα πάρα πολύ κοντά στο να πάω», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Θα σας πω εν τάχει αυτή την ιστορία. Είμαι στη Θεσσαλονίκη, έχει τραγουδήσει η Έλενα το 2005, έχω ξετρελαθεί και θεωρούσα δεδομένο ότι είναι νικήτρια. Στην αρχή όμως η Έλενα δεν ψηφιζόταν από τον κόσμο. Θυμάμαι δούλευα, η Μελίνα ήταν μωρό στην κούνια και έπρεπε να φύγω να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσα», περιγράφει η Δέσποινα Βανδή.

«Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχα τρελαθεί και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το μαγαζί σκεφτόμουν: ε όχι ρε, δεν ψηφίζετε την Παπαρίζου, τώρα θα δείτε τι θα σας κάνω, θα έρθω του χρόνου. Είχα θυμώσει πάρα πολύ», προσθέτει η τραγουδίστρια.

«Φτάνω στο μαγαζί και μου είπαν ότι η Έλενα είχε εκσφενδονιστεί στην πρώτη θέση, εκεί που άξιζε να είναι. Ήταν η πιο κοντινή φάση που έφτασα ποτέ με τη Eurovision, από θυμό που δεν ψήφιζαν την Έλενα», κατέληξε στην περιγραφή της η Δέσποινα Βανδή.