«Με τη Δήμητρα είμαστε φίλες από μικρές και από τότε ανταλλάσσαμε πράγματα: ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα». Τα λόγια αυτά ανήκουν στην Εβίτα Παρασκευοπούλου, μητέρα ενός παιδιού μόλις δεκαπέντε μηνών.

Η κυρία Παρασκευοπούλου είναι παιδική φίλη με την επίσης μητέρα, Δήμητρα Τζιμοπούλου. Οι δυο τους, όπως λένε στην εφημερίδα «Espresso», εξηγούν πως δημιούργησαν την ιστοσελίδα www.babyfeat.gr.

Μιλούν ακόμη για το πώς ως μητέρες περιόρισαν την κρίση στο πορτοφόλι τους και αναφέρονται στα ανταλλακτικά παζάρια που διοργανώνουν.

Ο τρόπος λειτουργίας της ιστοσελίδας στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην καταχώριση αγγελιών, μέσα από τις οποίες δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να χαρίσουν, να ανταλλάξουν ή να ζητήσουν παλιά παιχνίδια, ελαφρώς χρησιμοποιημένο ρουχισμό, ακόμα και υπηρεσίες, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Οι δύο φίλες, εκτός αυτού, έχουν αρχίσει διάφορες εθελοντικές πρωτοβουλίες, οργανώνοντας ανταλλακτικά παζάρια και συγκεντρώνοντας χρήματα για άπορες οικογένειες με τη συμπαράσταση του απλού κόσμου.