Μόνο ως εφιάλτης μπορεί να χαρακτηριστεί για έναν υπάλληλο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ληστή. Πόσω μάλλον όταν ο τελευταίος κρατάει όπλο. Μία τέτοια τρομακτική στιγμή έζησε ένας άνδρας μέσα σε κατάστημα με ψιλικά στο Λονδίνο όταν είδε έναν ληστή να τραβάει ένα όπλο και να τον απειλεί

Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας μέσα σε ένα κατάστημα, στην Cannon Street του Λονδίνου, λίγο μετά τις 23:00 την Τρίτη 9 Νοεμβρίου.

Στα πλάνα φαίνεται ένας άνδρας να μπαίνει μέσα στο κατάστημα και πολύ γρήγορα να βγάζει ένα όπλο από το μπουφάν του και να απειλεί τον καταστηματάρχη, ο οποίος με τη σειρά του ουρλιάζει και προσπαθεί να τον πολεμήσει πετώντας του μια θήκη γεμάτη σοκολάτες.

«Γεια σου, φίλε μου, έχεις μια μαύρη τσάντα»

Ντυμένος με σκούρα ρούχα και φορώντας μάσκα προσώπου, ο άνδρας φαίνεται να μπαίνει στο κατάστημα και να λέει στον άνδρα πίσω από τον πάγκο: «Γεια σου, φίλε μου, έχεις μια μαύρη τσάντα».

Ο υπάλληλος ζητά από τον άντρα να επαναλάβει πριν δείξει προς το πίσω μέρος του καταστήματος.

Εκείνη τη στιγμή, ο άνδρας βγάζει ένα όπλο από το σακάκι του και προσπαθεί να χτυπήσει με αυτό τον εργαζόμενο στο κεφάλι.

Παρόλο που οι αρχές δεν συνιστούν, σε τέτοιες περιπτώσεις το θύμα να προσπαθεί να επιτεθεί, ο υπάλληλος βγάζει μια κραυγή και προσπαθεί να μπλοκάρει τον οπλισμένο άνδρα με μια βιτρίνα γεμάτη σοκολάτες που βρίσκεται δίπλα στο ταμείο.

Εν τέλει αφού ο επίδοξος ληστής χτύπησε με το όπλο τον άνδρα κάποιες φορές στο κεφάλι φεύγει άπραγος