Μια γυναίκα πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία, μετά από επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία στην προσπάθειά της να σώσει το πεντάχρονο παιδί της σε θάλασσα του Μεξικού. Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε τη νύχτα δείχνει το θύμα να βρίσκεται στην άμμο, ενώ οι παρευρισκόμενοι ακούγονταν να φωνάζουν: «Έχασε το πόδι της», καθώς περίμεναν να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες.

Οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στην περιοχή, αλλά η απώλεια του αίματος, που είχε υποστεί η 26χρονη, αποδείχθηκε μοιραία.

Η κόρη της γλίτωσε από θαύμα

Η ηρωίδα μητέρα, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του καρχαρία στα νερά ανοιχτά της παραλίας Μελάκε, έβαλε την κόρη της σε μια σανίδα, μεταδίδει η Daily Mail. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η θανατηφόρα επίθεση του καρχαρία το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτογραμμή, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη αγώνας κολύμβησης, ο οποίος τελικά αναβλήθηκε.

Οι τοπικές Αρχές εξέδωσαν χθες προειδοποίηση στους ντόπιους και τους επισκέπτες, να μείνουν μακριά από το νερό μετά την τραγωδία. Κάποιοι άφησαν αργότερα λουλούδια για το θύμα σε έναν αυτοσχέδιο βωμό, που είχε στηθεί στην παραλία, στο σημείο όπου πέθανε. Εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας και πυροσβέστες στον δήμο Cihuatlan, στον οποίο ανήκει η παραλία Melaque, ανέφεραν σε μήνυμα μετά το περιστατικό: «Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούσαν δραστηριότητες υποστήριξης κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης κολύμβησης στον κόλπο, όταν έλαβαν αναφορές για ένα άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα με την έξοδο του από τη θάλασσα. «Όταν έφτασαν στην περιοχή, αντίκρισαν μια γυναίκα που ήταν νεκρή με το ένα της πόδι ακρωτηριασμένο, προφανώς μετά από επίθεση καρχαρία».