Το δεύτερο μετάλλιό της καριέρας της σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας πανηγυρίζει η Άννα Ντουντουνάκη, η οποία κατέκτησε το ασημένιο στα 100μ. πεταλούδα στη διοργάνωση του Καζάν. Παράλληλα αυτό είναι το τρίτο για την Ελλάδα, αφού είχαν προηγηθεί το χρυσό του Ανδρέα Βαζαίου στα 200μ. μικτή και το χάλκινο του Απόστολου Χρήστου στα 100μ. ύπτιο.

Η Ντουντουνάκη είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας που είχε γίνει το 2019 στη Γλασκώβη και τώρα, στο Καζάν, ήρθε η ώρα και για το ασημένιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε επίδοση 56.35 στον τελικό, χρόνος που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ, προσθέτοντας ακόμη μία επιτυχία στο βιογραφικό της μέσα στο 2021, αφού είχε προηγηθεί το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 50άρας πισίνας στη Βουδαπέστη.

Το μετάλλιο της Ντουντουνάκη είναι το 3ο για την Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση στο Καζάν, αφού μία μέρα νωρίτερα ο Βαζαίος κατέκτησε το χρυσό στα 200μ. μικτή, ενώ ο Χρήστου έκανε δικό του το χάλκινο στα 100μ. ύπτιο.