Έτοιμος να πληρώσει τις διακοπές του Ελ Σααραουί στην Καραϊβική είναι ο Μάσιμο Αμπροζίνι.

Ο αρχηγός της Μίλαν δηλώνει ευτυχισμένος που ο 20χρονος επιθετικός έχει κερδίσει, ήδη, το πρώτο στοίχημα που έβαλαν στην αρχή της χρονιάς και προτείνει στον συμπαίκτη του να το «ανανεώσουν», με έπαθλο ακόμα ακριβότερες διακοπές.

Ξεκινώντας η χρονιά, ο αρχηγός της Μίλαν, Μάσιμο Αμπροζίνι, πρότεινε στον Ελ Σααραουί ένα στοίχημα. Θα του πλήρωνε τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο βουνό, αν μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου ο νεαρός άσος θα είχε καταφέρει να πετύχει τουλάχιστον 6 γκολ. Ο 20χρονος επιθετικός, σκοράροντας στο παιχνίδι με τη Τζένοα, δεν πέτυχε μόνο να «χαρίσει» τη νίκη στην ομάδα του. Κατάφερε να φτάσει τα 6 γκολ και να κερδίσει το στοίχημα του Αμπροζίνι.

Ο αρχηγός της Μίλαν μίλησε για αυτό το… χαμένο στοίχημα. «Ο Ελ Σααραουί κέρδισε με την αξία του τις διακοπές στο βουνό αυτά τα Χριστούγεννα. Πέτυχε τα γκολ που του είχα ζητήσει. Είμαι χαρούμενος για εκείνον και για την ομάδα που κερδίζει χάρη στις δικές του επιδόσεις. Τώρα, όμως, τον προκαλώ για ένα άλλο στοίχημα. Αν φτάσει τα 10 γκολ πριν το Δεκέμβριο, του πληρώνω τη διαμονή του στην Καραϊβική!»

Ο Αμπροζίνι δεν αποκάλυψε αν ο Ελ Σααραουί έκανε δεκτό το νέο στοίχημα, αλλά είναι προφανές πως βρήκε έναν τρόπο να δώσει ένα ακόμα κίνητρο στο νεαρό άσο, που εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

Πηγή: sport-fm.gr