Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (25/9) πολλές προσωπικότητες της πολιτικής, του καλλιτεχνικού και του αθλητικού κόσμου για να παρακολουθήσουν το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, όπου η Ένωση επικράτησε με ανατροπή 2-1.

Στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου πήρε θέση κι ο Αλέξης Τσίπρας, ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών μετά και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γνωστός για τα παναθηναϊκά του συναισθήματα, φάνηκε ευδιάθετος και φορούσε πράσινο μπλουζάκι. Μαζί του ήταν και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς.

Τα βλέμματα, πάντως, έπεσαν πάνω και στον διάσημο μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Νίκο Καρβέλα, γνωστό φίλαθλο του Παναθηναϊκού, που σπανίως χάνει μεγάλο ματς του «τριφυλλιού» στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Μάλιστα, ο Νίκος Καρβέλας βγήκε και φωτογραφία με τον θρυλικό σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας, Αντώνη Αντωνιάδη.

Καραγκούνης, Διαμαντίδης και ο… μπασκετικός Παναθηναϊκός

Από τους εκπροσώπους της αθλητικής οικογένειας, στο γήπεδο βρέθηκαν μεγάλες δόξες του Παναθηναϊκού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Μίμης Δομάζος και ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν εκεί.

Το παρών, όμως, έδωσαν και παίκτες της ομάδας μπάσκετ των «πρασίνων», όπως έκαναν και την περασμένη Πέμπτη στο ματς με τη Βιγιαρεάλ για το Europa League, που ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0. Ο φακός «έπιασε» τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος ήταν… χωρισμένος στα δύο μιας και στην ΑΕΚ αγωνίζεται ο αδερφός του Σίμος!