Συγκλονισμένη είναι η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα από τον σύντροφο της και δήλωσε ότι ενημέρωσε την αστυνομία για την κακοποίηση, όμως οι αρχές αρνήθηκαν να επέμβουν.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News είπε πως «με πήρε την Παρασκευή και μου είπε “μαμά με σκοτώνει”. Πήρα την αστυνομία και τους είπα να με βοηθήσουν γιατί δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω όταν πήγαινα και μου είπαν να πάω να πάρω την κόρη μου και την πάω από εκεί να κάνει μήνυση. Μετά τους ξαναπήρα αλλά πάλι αρνήθηκαν να παρουσιαστούν. Πήγα εκεί και είδα το παιδί μου με χτυπήματα στα πόδια και τον μικρό να κλαίει. Τους πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα».

«Ο αστυνομικός υπηρεσίας εκείνο το βράδυ δεν έκανε καν τον κόπο να πάει κοντά να δει σε τι κατάσταση είναι το παιδί. Του είπα πως το παιδί έχει σπασμένα τα πόδια του και μου είπε να πάμε σε νοσοκομείο και να πάμε μετά να κάνουμε μήνυση. Πήγα στο Κέντρο Υγείας, το τακτοποίησα, και την επόμενη μέρα πήγαμε πάλι το Α.Τ. Εκεί ο διοικητής με την υπαστυνόμο μας φέρθηκαν άψογα. Έφυγαν τα περιπολικά αλλά δεν τον εντόπισαν. Εκ των υστέρων μαθαίνω εγώ πως αυτός έκανε ένα δρομολόγιο στο 5 η ώρα στο αεροδρόμιο. Η aστυνομία τι έκανε; Στο φέρι μποτ πώς μπαινόβγαινε;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε ότι «είμαι πολύ σοκαρισμένη με αυτό που συνέβη. Έχουμε και τις ευθύνες μας ως οικογένεια. Ήταν ένα παιδί κλειστό και δεν μας έλεγε πώς της φερόταν. Το σίγουρο είναι πως δεν κακοποιούσε το παιδί. Δεν το αγκάλιαζε και όταν ο μικρός τον έπαιρνε αγκαλιά, εκείνος τον έσπρωχνε. Τον τελευταίο καιρό μας εκμεταλλευόταν όλους. Τον συντηρούσα εγώ με τη σύνταξή μου. Κάνεις μας όμως, δεν είχε διαμαρτυρηθεί. Όσον αφορά για τον κόσμο που έλεγε πω άκουγε να φωνάζουν, εμάς δεν μας ειδοποίησαν κανείς αλλά ούτε και την αστυνομία».

«Τσακωνόντουσαν γιατί εκείνος αρνούνταν να δουλέψει»

Η αδερφή του θύματος μίλησε στην εκπομπή του Mega και ανέφερε πως ο 71χρονος δράστης «είχε βολευτεί στο σπίτι και δεν ήθελε να φύγει με τίποτα». «Με αγώνα μεγάλωνε το παιδί της. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η μητέρα μου που αντίκρισε αυτό το θέαμα. Αυτή βρήκε την αδερφή μου. Και αυτό το παιδί που θα μείνει ξεκρέμαστο σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής του», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, τα προβλήματα στο ζευγάρι είχαν ξεκινήσει καθώς ο 71χρονος αρνούνταν να δουλέψει και συντηρούνταν με τα χρήματα της 43χρονης αλλά και τη βοήθεια της μητέρας και της αδερφής της. «Επτά χρόνια υπήρχε στη ζωή της, τον γνώρισα καλύτερα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Δεν είχα εγώ λόγο στις προσωπικές επιλογές το μελανό σημείο που υπήρχε ήταν το γεγονός ότι δεν είχε δουλειά. Ζούσαν από τα πενιχρά έσοδα της αδερφής μου και τη βοήθεια τη δική μου και της μητέρας μου. Δουλειά μόνο όταν τον καλούσε κάποιος θα πήγαινε. Τα έσοδα που είχε και αυτά δεν τα διέθετε καν στο σπίτι».

«Μας άκουσε, ίσως και να είχε κουραστεί, έκανε προσπάθειες να του μιλήσει για να λήξει. Τις τελευταίες ημέρες προφανώς είχε ξεφύγει η κατάσταση. Της είπα να την πάρουμε στο σπίτι πριν γίνει το περιστατικό. Του είχε πει ότι από τη στιγμή που δεν εργάζεσαι δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση. Αυτό ήταν το βασικό θέμα τους τελευταίους μήνες, αρνούνταν να δουλέψει. Είχε μάθει σε μια κατάσταση είχε βολευτεί σε ένα σπίτι και δεν ήθελε να φύγει με τίποτα», δήλωσε μεταξύ άλλων.