Συνεχίζεται η κόντρα των μετεωρολόγων για τα χιόνια του Φεβρουαρίου. Μετά την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στο Facebook για το πολικό ποτάμι και την πιθανότητα να δει χιόνια και η Αττική, έρχεται η αντίδραση της Χριστίνας Ρήγου, που εφιστά την προσοχή των πολιτών σε άρθρα με εντυπωσιακούς τίτλους. Η μετεωρολόγος τονίζει ότι την Τετάρτη με Πέμπτη θα έχουμε αξιόλογες προγνώσεις για τα χιόνια.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ-ΛΕΞΕΙΣ…

Ο μακράν αργοπορημένος χειμώνας αποφάσισε να μας επισκεφτεί!!!Η θερμοκρασία θα πέφτει καθημερινά τις επόμενες μέρες, αλλά το κρύο θα γίνει έντονο το επόμενο Σαββατοκύριακο, με πολικής προελεύσεως αέριες μάζες να μας πλησιάζουν…

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο…άρθρα που λένε:

•Θα χιονίσει στην Αθήνα

•Σε ποιες περιοχές θα το στρώσει

•Θα θαφτούμε στό χιόνι και θα ζήσουμε τα περσινά στην Αθήνα

ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ Π Ο Τ Ε!!!!

Ένας μετεωρολόγος που σέβεται τον εαυτό του και είναι γνώστης της δουλειάς του, δεν θα έκανε ΠΟΤΕ τόσο αναλυτική πρόγνωση 7-8 μέρες νωρίτερα!!!

Είναι απλά “εφετζίδικοι” τίτλοι!!!

Ούτε ο ” πόλεμος μεταξύ των μετεωρολόγων” είναι γεγονός!!!

Μένουμε λοιπόν στα κρύα που έρχονται και την Τετάρτη – Πέμπτη θα έχουμε αξιόπιστες προγνώσεις για τις χιονοπτώσεις!!!».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ-ΛΕΞΕΙΣ…Ο μακράν αργοπορημένος χειμώνας αποφάσισε να μας επισκεφτεί!!!Η…

Posted by Xristina Rigou on Sunday, January 29, 2023

Είχε προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες η κόντρα Σάκη Αρναούτογλου και Θοδωρή Κολλυδά. Στην πρόγνωση του δελτίου της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου είχε σημειώσει πως υπάρχουν ενδείξεις από τα προγνωστικά μοντέλα πως η ψυχρή κατεβασιά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας ενδέχεται να φέρει χιόνια και πιο χαμηλά σε σχέση με την πρόσφατη κακοκαιρία.

Σε ανάρτησή του, όμως, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, σημειώνει ότι είναι νωρίς ακόμη για να γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν χιόνια γράφοντας στα social media: «”Απ’ την Κική κι απ’ την Κοκό…”. Οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων είναι τεράστιες. Ας περιμένουμε τις αρχές της άλλης εβδομάδος, για να δούμε που θα… κάτσει η μπίλια. Το μόνο σίγουρο η πτώση της θερμοκρασίας. Για χιόνια είναι νωρίς. Μη πιστεύετε κανέναν μέχρι τότε. Καλό ΣΚ».