Σε κλίμα θλίψης είπαν το τελευταίο «αντίο» συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στην Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της δημοσιογράφου και τηλεκριτικού η οποία πέθανε την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 74 ετών, πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Ψυχικό στις 12.00 στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου σε στενό κύκλο.

Η διάσημη δημοσιογράφος ήταν η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση και είχε εργαστεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

«Τον Οκτώβριο του 1970 μαθητευόμενη ακόμη στο τηλεοπτικό πεδίο από το Σαράντη Μιχαλόπουλο τότε, μου δόθηκε μία μεγάλη ευκαιρία. Αρρώστησε ένα βράδυ, δε μπορούσε να βγει στο δελτίο και έτσι βγήκα εγώ. Από τότε το παρουσίασα αρκετές φορές μέχρι τη στιγμή που ο τότε αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, Οδυσσέας Αγγελής, είπε ότι οι γυναίκες βγαίνουν στις ειδήσεις μόνο στις κομμουνιστικές χώρες και έτσι διακόπηκε η πορεία μου» είχε πει μιλώντας πριν λίγα χρόνια αποκλειστικά στο newsbeast.gr.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή, τη Ντέπυ Γκολεμά, τη Νατάσα Ράγιου, τον Πάνο Σόμπολο, τη Νίνα Βλάχου και άλλους.

Ο αδερφός της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου
Η Ντέπυ Γκολεμά
Η Νατάσα Ράγιου
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Ο Πάνος Σόμπολος με την Λόλα Νταϊφά
Η Νίνα Βλάχου

Το τελευταίο «αντίο» στην Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου είπαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες