«Έπιασε το στήθος του και έπεσε» λέει ο πατέρας του 18χρονου που πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

«Ήταν μια παρέα 7 ατόμων, είχαν πάρει ένα μπουκάλι βότκα και γλεντούσαν. Και κάποια στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία και έπεσε κάτω. Έπιασε, μου είπαν, το στήθος του και έπεσε» λέει ο πατέρας του 18χρονου, μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Μάλιστα η παρέα είπε στον πατέρα πως δεν είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ξεκαθάρισε πως ο γιός του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν αθλητικός τύπος.

«Έπαιζε μπάσκετ, λίγο ποδόσφαιρο και τώρα τελευταία χόρευε» λέει συγκινημένος

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, είναι άδικο» – Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του 18χρονου

Στην εκπομπή Tlive μίλησαν και συγγενείς του 18χρονου.

«Μια χαρά παιδί ήταν, έμενε μόνο του. Του είχαν νοικιάσει οι γονείς κάποιο δωμάτιο στην Αθήνα», τόνισε αρχικά ενώ σύμφωνα με το νοσοκομείο είπε πως «πέθανε καρδιά. Τώρα, ποια εικόνα υπάρχει δεν ξέρω».

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, είναι άδικο. Είχε έρθει για σπουδές εδώ. Δεν ξέρω γιατί έγινε, στα καλά καθούμενα, 18 χρονών παιδί» είπε άλλος συγγενής.

Αναμένονται τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις

Τα πρώτα ευρήματα από την νεκροψία-νεκροτομή δεν αποσαφηνίζουν την αιτία θανάτου του 18χρονου ενώ αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.