Ξεκινάει ο έλεγχος για τα ανασφάλιστα οχήματα

«Όλα είναι έτοιμα, όπως μας ενημέρωσαν από την ΑΑΔΕ»


AUTO
19:41
13/02/2018
Ξεκινάει ο έλεγχος για τα ανασφάλιστα οχήματα
3
loading

Ξεκινάει, άμεσα, από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ο έλεγχος για τα ανασφάλιστα οχήματα, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Δημήτρης Μαζαράκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση της ένωσης για τον κλάδο αυτοκινήτου.

«Όλα είναι έτοιμα, όπως μας ενημέρωσαν από την ΑΑΔΕ και σε λίγες ημέρες ξεκινά ο έλεγχος, ο οποίος θα γίνεται τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο», είπε ο κ. Μαζαράκης, επισημαίνοντας στη συνέχεια την ανάγκη να σταματήσει το φαινόμενο, 6 εκατομμύρια ασφαλιζόμενοι να πληρώνουν για τους 600.000 ανασφάλιστους.

Ο κ. Μαζαράκης σημείωσε ακόμη ότι η Ένωση έχει θέσει ως στόχο την ριζική λύση του προβλήματος επιβίωσης του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και πρόεδρος του Συστήματος Φιλικού Διακανονισμού, Δημήτρης Ζορμπάς σημείωσε ότι ο στόλος των ασφαλισθέντων οχημάτων μειώθηκε στις αρχές του 2018 κατά περίπου 55.000 αυτοκίνητα, ενώ επιχειρείται από το υπουργείο η εξάλειψη του φαινομένου των ανασφάλιστων οχημάτων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar dick

    Εδω και κάτι χρόνια ξεκινάει !!!!!!!!!!!

  2. avatar Ροζ Φλαμινγκο

    Κατασχεση οχηματος θελει οχι προστιμο

  3. avatar ξεκινά

    άλλο ένα φτιάσκο των αχρηστερων μισθοφόρων συντροφοφασιστάκων του καθεστώτος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει