Αυτός ο γυμναστής δεν είναι μαλθακός, ούτε τον κάνουν ό,τι θέλουν οι πελάτες του.

Και τώρα βγαίνει και καλεί τους followers του στο Instagram να γίνουν σπιούνοι στους φίλους τους που προπονεί ο εκπαιδευτής, προσφέροντας ως αντάλλαγμα στα «καρφιά» δωρεάν προγράμματα.

Αυτό υποδεικνύει όμως η σκληροπυρηνική στάση που τηρεί στο fitness ο Scott Francis, ιδιοκτήτης του Francis Diet στο Κάρντιφ, που έχει γίνει γνωστό ακριβώς εξαιτίας της αυστηρότητας του προπονητή.

Ο ίδιος έχει κουραστεί όπως λέει να προπονεί ανθρώπους και να μαθαίνει ότι τρώνε συνεχώς φαστ φουντ, κι έτσι κάνει έκκληση στα κοινωνικά μέσα να του καρφώνουν τους «παραβάτες» πελάτες του.

Ως αντάλλαγμα, ο 39χρονος γυμναστής προσφέρει έναν μήνα δωρεάν training σε κάθε ανώνυμο καρφί εκεί έξω. Και λέει μάλιστα πως κάποιοι ανταποκρίθηκαν ήδη στο κάλεσμά του.

«Να μια αμοιβή», έγραψε ο Francis, «αν ξέρετε ανθρώπους στο πρόγραμμά μου που κάνουν πράγματα και σπαταλούν τον χρόνο μου, για κάθε άνθρωπο που θα μου δείχνετε θα σας δίνω έναν μήνα δωρεάν … Κανένα όνομα δεν θα δοθεί αν θέλετε να μου κάνετε μια χάρη».

Κι αυτό γιατί όπως λέει: «Είμαι ευλογημένος να κατακλύζομαι από ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και βαριέμαι αυτούς που σπαταλούν τον χρόνο μου, ξοδεύοντας την ενέργειά μου».

Η αντισυμβατική προσέγγισή του δεν τον γλίτωσε ωστόσο από την κριτική.