Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ άφησε την Ελλάδα και πήγε στο Ιράν λόγω της εθνικής ομάδας της χώρας του, με τους συμπαίκτες του στην οποία γιόρτασε και τα γενέθλιά του. Όχι όπως θα ήθελε, όμως, αφού ένα κερί παραλίγο να του κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στο μάτι, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του για τις γυναίκες της χώρας του.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ γιόρταζε τα γενέθλιά του και οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα του Ιράν ήθελαν να του κάνουν πλάκα, ρίχνοντάς του τούρτα στο πρόσωπο. Αυτό, όμως, παραλίγο να στερήσει την όραση από το ένα μάτι στον Ανσαριφάρντ, αφού ένα κομμάτι από το κερί πήγε εκεί και δεν ήθελε πολύ για να γίνει χοντρή ζημιά.

Σε αυτό το γεγονός, λοιπόν, θέλησε να αναφερθεί ο Ανσαριφάρντ μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα μήνυμακαι για τις γυναίκες στη χώρα του.

«Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, σας ευχαριστώ για την ανησυχία και την παρακολούθηση σχετικά με τον τραυματισμό που προκλήθηκε στο μάτι μου το βράδυ του αγώνα με τον Λίβανο.
Ένα μικρό ξύλο από την τούρτα γενεθλίων, ένα χιλιοστό μακριά, θα μπορούσε άνετα να μου στερήσει την λειτουργία του ενός ματιού. Δόξα τω Θεώ πήγε καλά. Ευχαριστώ ειλικρινά τους υπαλλήλους και το θεραπευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Razavi στο Mashhad. Ειδικά την Δρ Σολτάνη και την Δρ Κιαρούδη που εξάλειψαν εντελώς τον κίνδυνο

Ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα όρασης και σύντομα θα ξεκινήσω προπονήσεις στην Ελλάδα με πλήρη αποθεραπεία.

Όμως, λόγω της επέμβασης, δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τον αγώνα όπως οι γυναίκες που έμειναν έξω από το γήπεδο. Είμαι πολύ λυπημένος για τα πικρά γεγονότα που συνέβησαν και ντρέπομαι.

Γιατί να αντιμετωπίσουν τέτοια μεταχείριση οι γυναίκες που ήρθαν για να σεβαστούν την εθνική ομάδα και να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές του Ιράν;

Εθνική ομάδα σημαίνει την ομάδα όλου του λαού του Ιράν. Άνθρωποι που αξίζουν αξιοπρέπεια και σεβασμό. Παράκληση και παράκλησή μου είναι στους επόμενους αγώνες οι γυναίκες της αγαπημένης μας γης να μπαίνουν στα γήπεδα με απόλυτο σεβασμό από τους διοργανωτές των αγώνων, ώστε να παρακολουθούν με ασφάλεια και ησυχία τους αγώνες», ανέφερε ο Ανσαριφάρντ.