Η καριέρα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δείχνει να φτάνει στο τέλος της, ωστόσο ο Ουκρανός είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα και άκρως επιδραστικός. Για τον λόγο αυτό στην ΑΕΚ σκέφτονται να τον αξιοποιήσουν σε κάποιο πόστο εντός της ΠΑΕ -κάτι που δεν είναι καινούριο σαν προοπτική.

Οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε άλλη μια προσθήκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα τους, το οποίο έχει ήδη ενισχυθεί στο τμήμα σκάουτινγκ με τους Δημήτρη Μπαρμπαλιά, Φανούρη Γουνδουλάκη και την επιστροφή του Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στον «δικέφαλο» σκοπεύουν να ισχυροποιήσουν κι άλλο το συγκεκριμένο τμήμα ανεύρεσης ποδοσφαιριστών και μάλιστα είτε άμεσα, είτε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Εν τω μεταξύ, μία σκέψη που υπάρχει στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» αφορά τον Τσιγκρίνσκι, εφόσον ο Ουκρανός στόπερ κρεμάσει τα παπούτσια του το προσεχές καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να θέλει να προτείνει ένα πόστο όπως του Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό.