Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μίτσελ. Τον 25χρονο μέσο παρέλαβαν άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για έξι μήνες, με τη μορφή δανεισμού από την Μπέρμιγχαμ. Πληροφορίες αναφέρουν πως στη συμφωνία για την απόκτηση του Ισπανού άσου δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς.

«Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι ένας σύλλογος που παίζει στην Ευρώπη. Είναι γνωστός σύλλογος με ιστορία στην Ελλάδα και την Ευρώπη», δήλωσε. Ερωτηθείς αν θα υπάρχει οψιόν αγοράς του από την ΑΕΚ ο Μίτσελ είπε: «Δεν ξέρω αν θα υπάρξει οψιόν. Ήρθα εγώ εδώ μέχρι το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε».

Ο Μίτσελ θα αποτελέσει το πρώτο, όχι όμως και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία με τον Γιον Φιόλουσον για την ενίσχυση της άμυνας, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη και του Απόστολου Βέλλιου. Για τον πρώτο ετοιμάζεται βελτιωμένη πρόταση στον Πανσερραϊκό, ενώ για τον δεύτερο ασκούνται πιέσεις στον Ηρακλή προκειμένου να τον παραχωρήσει τώρα με ένα μικρό αντάλλαγμα κι όχι το καλοκαίρι, όταν θα τον χάσει σαν ελεύθερο.

Περιμένουν… κόσμο
Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις γεμίζουν τους διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ με αισιοδοξία πως ο κόσμος της ομάδας θα δώσει δυναμικό «παρών» το ερχόμενο Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό αρχίζει το απόγευμα (17:00). Ο Μανόλο Χιμένεθ έταξε διήμερο ρεπό, αν οι παίκτες του νικήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο το ΟΑΚΑ. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει, όπως όλα δείχνουν, τους Μανωλά και Γεωργέα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Καφέ. Αντίθετα «ετοιμοπόλεμος» αναμένεται να είναι ο Γκέντσογλου, με την περίπτωση του Γιάχιτς να κρίνεται σήμερα, αφού αποχώρησε με ενοχλήσεις χθες από το ΟΑΚΑ.

Πηγή: sportfm.gr