Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσουν και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό που συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες. Πρόκειται για τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά και τον 34χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Οι κατηγορούμενοι, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, φέρονται να αρνούνται την κατηγορία που τους αποδίδεται. Οι τρεις κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν από την 33η ανακρίτρια προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η 37χρονη μητέρα να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας. Η 37χρονη είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της συγκλονιστικής υπόθεσης καθώς αντιμετωπίζει τη βαρύτατη κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας την οποία, ωστόσο, αρνείται. Σήμερα θα κριθεί από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα αν θα πείσει με τους ισχυρισμούς της καθώς αμέσως μετά την απολογία της θα αποφανθούν για την προφυλάκιση της ή όχι.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τις πληροφορίες να επιμένουν πως έρχονται και άλλες συλλήψεις είτε με βάση στοιχεία που έχει δώσει το παιδί για τους «πελάτες» είτε από άλλα που προέρχονται από τις αναλύσεις των επικοινωνιών από τα κινητά τηλέφωνα και το διαδίκτυο.

Ήδη, έχουν προφυλακιστεί οι κατηγορούμενοι Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που συνελήφθησαν.

Η μητέρα της 12χρονης, η οποία φέρεται να είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, εμφανίζεται να αρνείται με κατηγορηματικά τρόπο ότι εξέδιδε την κόρη της έναντι αμοιβής και ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ του παιδιού.

Η κατηγορούμενη επιχειρώντας να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο μικροποσά έχουν κατατεθεί στο λογαριασμό της φέρεται να υποστηρίζει πως το παιδί είχε πάρει την κάρτα και το ΙΒΑΝ τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου με τους παιδοβιαστές.

Η μητέρα της 12χρονης, η οποία φαίνεται πως έχει στο πλευρό της και τα 8 παιδιά της, σύμφωνα με πληροφορίες, επιμένει πως δεν είχε αντιληφθεί ότι το παιδί είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 53χρονου τον οποίο θεωρούσε πρόσωπο υπεράνω υποψίας.

Η 37χρονη φέρεται να εστιάζει στο γεγονός ότι ήταν εκείνη που κατήγγειλε τον 53χρονο Ηλία Μίχο με αποτέλεσμα να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Από την πλευρά του, ο 53χρονος κατηγορούμενος ήταν ο πρώτος που έβαλε στο «κάδρο» της υπόθεσης την μητέρα της ανήλικης εκτιμώντας ότι γνώριζε τι συνέβαινε με το παιδί. Στα χέρια των αρχών, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν καταγεγραμμένα μηνύματα τα οποία φέρονται να έχουν ανταλλάξει οι δυο πρωταγωνιστές της υπόθεσης μετά τις αποκαλύψεις.

«Με το ανήλικο ήθελες να πας? Θα βρω τη γυναίκα και το γιο σου. Όλα τα έχω, έχω χάσει πάσα ιδέα, ο τάφος σου θα γίνει. Με το 12χρονο ρε? Θα σε θάψω» αναφέρει σε ένα από τα μηνύματα η 37χρονη ενώ σε ένα δεύτερο λέει: «Πάει η ζωή μου. Σε καλώ όλη νύχτα πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο ανώμαλε θα σου φάω το λαρύγγι, όλοι θα μάθουν τι είσαι».

Ο 53χρονος επιχειρηματίας φαίνεται πως επιχείρησε να την ηρεμήσει. «Ηρέμησε έλα να τα πούμε» φέρεται να της απαντά με τη μητέρα της 12χρονης να του λέει: «Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου εκεί που θα σε πάρουν σηκωτό… Δεν τη γλιτώνεις σήμερα μας έχεις τρελάνει» και εκείνος με τη σειρά του να απαντά: «Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου, οκ».

Η μητέρα της 12χρονης φέρεται να έστειλε στον κατηγορούμενο και ένα στιγμιότυπο από το κινητό του παιδιού με συνομιλίες τους όπου εκείνος εμφανίζεται να λέει στο παιδί: «θέλω να κάνουμε έρωτα», «κάνε μου…» «κάνε… και στείλε μου βίντεο». Η 37χρονη ρωτά: «Τι έχεις να πεις?» και εκείνος εμφανίζεται προκλητικά να απαντά: «Οκ , εγώ είμαι».

Η 12χρονη, η οποία εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση σοκ , φέρεται να επιμένει ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που βίωνε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί υποστηρίζει πως έδινε τα χρήματα από τα «ραντεβού» στον Ηλία Μίχο.

Η 12χρονη φέρεται να είπε στην ψυχολόγο πως έπαιρνε η ίδια τα χρήματα τα οποία ήταν περίπου 50 ευρώ κάθε φορά και στη συνέχεια «πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν». Στην ερώτηση αν έδινε χρήματα και σε κάποιον άλλον η μικρή φέρεται να αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο. «Όχι ποτέ, γιατί θα μου έλεγαν που τα βρήκες» φέρεται να απαντά εξηγώντας πως «στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου». Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ονόματα των ανδρών –«πελατών» τα είχε καταχωρημένα στο κινητό της με γυναικεία ονόματα.