Συνεχίζει να εκπλήσσει, κάθε μέρα και περισσότερο η υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο– το οποίο αρχικά υποτίθετο ότι είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από συγγενικό πρόσωπο του περιβάλλοντός της. Τα όσα αποκαλύφθηκαν τις απόμενες ημέρες σόκαραν και συνεχίζουν να σοκάρουν την κοινή γνώμη.

Της Δήμητρας Τριανταφύλλου

Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα είναι πως η θεία του κοριτσιού προθυμοποιήθηκε να δει από κοντά τη μικρούλα και με το δάχτυλό της φέρεται να προκάλεσε μερική ρήξη του παρθενικού υμένα της 8χρονης. Έπειτα, είπε στη μητέρα του κοριτσιού ότι θα μπορούσε να της αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού της αλλά πως εκείνη θα μπορούσε να «σώσει» την κατάσταση αν η μητέρα του κοριτσιού της έδινε € 200.

Όταν η μητέρα της απάντησε ότι δεν έχει χρήματα, η θεία συνέχιζε να εκβιάζει την οικογένεια της 8χρονης, καθώς στοχοποίησε τον παππού για τον βιασμό και ζήτησε άλλα 500 ευρώ. Σημειώνεται ότι η 50χρονη θεία δεν έχει συλληφθεί ακόμα καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν εκτός αυτόφωρου.

Μιλώντας στο Newsbeast ο Στέλιος Αλεξανδρής, δικηγόρος του 80χρονου παππού της 8χρονης λέει τα εξής για την τρομαχτική αυτή υπόθεση: «Επί οκτώ ημέρες, ο παππούς εκβιαζόταν από τη θεία να της δώσει 500 ευρώ αλλιώς θα έλεγε ότι ο παππούς είναι αυτός που πείραξε σεξουαλικά το κοριτσάκι. Φτάσαμε τελικά στο σημείο να ζητήσουμε βοήθεια από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Τελικά η θεία ‘έσπασε’ και παραδέχτηκε την αλήθεια».

Σύμφωνα με τον κο Αλεξανδρή, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί ο φάκελος της δικογραφίας …«για να δούμε κι εμείς τις διώξεις που θα ασκηθούν. Διερευνάται ακόμα αν έδρασε μόνη της ή αν υπήρχαν κι άλλα πρόσωπα. Υπάρχει υποψία ότι εμπλέκονται και άλλοι. Θεωρώ ότι οι αστυνομικοί προσπαθούν να δέσουν όσο μπορούν καλύτερα τα αδικήματα. Αυτό που μπορώ να πω μετά βεβαιότητας είναι ότι θα ασκήσουμε και εμείς εναντίον της ο, τι νόμιμο μέσο έχουμε για τη ζημιά που προκάλεσε στον παππού. Επί μια εβδομάδα όλη η Ρόδος έλεγε ότι ο παππούς στα 80 του είναι βιαστής. Ο παππούς, ο οποίος είναι ο μόνος που στηρίζει τα εγγόνια του».

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα, η οποία έχει άλλα τρία παιδιά, έστειλε σύμφωνα με τον κο Αλεξανδρή φωτογραφίες της φλεγμονής του κοριτσιού (σ.σ αποδείχθηκε ότι το κοριτσάκι είχε ουρολοίμωξη) στη θεία των παιδιών και δική της ξαδέλφη. Τότε, σύμφωνα με τον κο Αλεξανδρή, η θεία έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της.

«Ο παππούς είναι απόμαχος της ζωής» λέει ο κος Αλεξανδρής και συμπληρώνει: «Έχει βοηθήσει πάρα πολύ την οικογένεια, οικονομικά και ηθικά. Πήγαινε τα παιδιά σχολείο. Αυτόν τον άνθρωπο βρήκε η θεία να κατηγορήσει. Ο τρόπος σύλληψης και εκτέλεσης του σχεδίου της είναι ελεεινός, αισχρός και ανήθικος».

Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι, σύμφωνα με τον κο Αλεξανδρή παραμένει σε κοινωνική δομή. O πληρεξούσιος δικηγόρος του 80χρονου δίνει εκ μέρους του 80χρονου και την εξής δήλωση: «Έλαμψε η αλήθεια, αποκαταστάθηκε το όνομα μου».

Τα νεότερα στοιχεία για την υπόθεση

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας dimokratiki, η δράστιδα έχει σχέση με έναν νεότερο σε ηλικία άνδρα, που είναι γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο άντρας αυτός διαμένει σε παράγκα κοντά στον καταυλισμό του Κορακόνερου και του νεκροταφείου του Ταξιάρχη.

Μάλιστα, πέρyσι είχαν βρεθεί στην αυλή τους δύο χασισόδεντρα και εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.