Πρωτοπαρουσιάστηκε κοντά στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και ήταν ένα τρικύλινδρο αερόψυκτο θαύμα που κοιτούσε στα μάτια μοντέλα σαν τη Honda CB750, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για το πρώτο superbike του κόσμου.

Η μυθικών σήμερα προδιαγραφών Trident σταμάτησε να παράγεται το 1975, αναβίωσε όμως κάποιες φορές μερικές δεκαετίες αργότερα, στα 90s κυρίως, χωρίς αξιοσημείωτη παρουσία ωστόσο.

Και τώρα η Triumph ξαναχτυπά με μια ολοκαίνουρια Trident Prototype για το 2021!

Είναι μια σχεδιαστική δουλειά του Rodolfo Frascoli, που τον ξέρουμε από την αναβίωση της Suzuki Katana, και διατηρεί την τρικύλινδρη καρδιά μεσαίου κυβισμού του ιστορικού προκατόχου της.

Κι ενώ τεχνικά χαρακτηριστικά και επίσημα στοιχεία δεν έχουμε ακόμα στα χέρια μας, η Triumph υποσχέθηκε πως η νέα Trident θα βγει στην αγορά του χρόνου.

Η βρετανική εταιρία ξεκαθάρισε επίσης πως η Trident θα αντιπροσωπεύει ένα entry-level μοντέλο στην οικογένεια των τρικύλινδρων, φορώντας τη μηχανή της Street Triple.

Και για να τονίσει τις δυναμικές γραμμές του νέου σχεδιασμού, παρουσίασε μια προκαταρκτική εκδοχή του σε εκμαγείο.

Και όπως βλέπουμε, την προορίζει για σπορ καταστάσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber