Έξαλλη έγινε η Μιμή Ντενίση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, επειδή δεν είχαν παρακολουθήσει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Ειδικότερα, η ηθοποιός βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ, για να μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την παράσταση «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός έπιασε «αδιάβαστους» τους παρουσιαστές οι οποίοι δεν έχουν δει την παράσταση. «Είστε δύο άτομα που δεν έχετε δει την παράσταση. Αν υπήρχε ένας λόγος που δεν θα ερχόμουν, αν και μου αρέσει η εκπομπή σας,  είναι γιατί δεν έχετε δει παράσταση. Δεν σας το λέω ως αντίποινα και ως παράπονο. Όταν με καλούν σε μια εκπομπή θέλω να μιλάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα» είπε η Μιμή Ντενίση φανερά ενοχλημένη.

«Τη συγγνώμη μας δεν τη δέχεσαι;» προσπάθησε να την ηρεμήσει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ηθοποιός εξέφρασε το παράπονό της: «Όχι γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις. Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!».

Θέλοντας να χαλαρώσει το κλίμα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε τη Μιμή Ντενίση: «Γιατί δε λες όλα τα πράγματα που μας ενώνουν και λες αυτά που δεν μας ενώνουν;», με την ίδια να απαντάει πως δεν υπάρχει τίποτα να τις ενώνει. «Το μόνο που μας ενώνει είναι ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή, τίποτα άλλο. Θα δείτε την ταινία, γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος και μετά θα δείτε την παράσταση», είπε κλείνοντας την συζήτηση και μεταξύ σοβαρού και αστείου.