Το θέμα το οποίο έχει προκύψει με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Νίκο Μουτσινά συζήτησαν και στην εκπομπή «Ελένη». Η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη άκουσε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών της και στην συνέχεια είπε τη δική της τονίζοντας πως δεν είναι απαραίτητο όλα τα θέματα να λύνονται μπροστά στις κάμερες.

«Νομίζω ότι είναι το θέμα που έπαιξαν όλοι. Από όλο αυτό το θέμα, στο οποίο δεν θέλω να μπούμε σε πρόσωπα, είναι θέματα που μπορούν να λυθούνΔεν χρειάζεται πάντα όλα να γίνονται μπροστά στην τηλεόραση. Μπορούν να συζητιούνται με διαφορετικό τρόπο» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Αυτό όμως που ήθελα, γιατί είναι αυτό που λέμε κι εμείς μεταξύ μας, πόσο γρήγορα αλλάζει η εποχή. Πράγματα που μέχρι χθες δεν δίναμε σημασία, τώρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί μπορεί κάποιον να τον θίξουμε, να βρεθούμε ότι είμαστε τελείως εκτός εποχής και δεν έχουμε καταλάβει ποια πράγματα έχουν αλλάξει».

«Για ποιους είναι η σάτιρα;»

Όσοι σχολίασαν τα λεγόμενα του Γιώργου Καπουτζίδη, στάθηκαν στη λέξη «σάτιρα» την οποία ανέφερε. «Αυτό το θέμα ήθελα να το συζητήσουμε μόνο για το τελευταίο κομμάτι, το θέμα της σάτιρας. Γιατί πολλές φορές έχουμε ακούσει για τη σάτιρα, ότι δεν κόβουμε την σάτιρα, η σάτιρα μπορεί να γίνεται σκληρή, να φτάνει μέχρι το κόκκαλο. Η σάτιρα, όμως, είναι για ποιους;», αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.