Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών εις βάρος του ξενοδόχου στην Χαλκιδική, όπου κατέγραφε παράνομα ζευγάρια σε προσωπικές περιπτύξεις, ενώ με βάση νέα στοιχεία, αποκαλύφθηκε ο τρόπος με τον οποίο έκρυβε την κρυφή κάμερα στα δωμάτια.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» χρησιμοποιούσε κάμερα που είχε μορφή φορτιστή και την άφηνε στην πρίζα, δίχως να μπορεί να γίνει αντιληπτή, ενώ κατέγραφε τόσο εικόνα, όσο και ήχο.

Παρόλα αυτά, η εκπομπή του Mega αναφέρει πως το ζευγάρι που κατήγγειλε τον ξενοδόχο, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο «ασκός του Αιόλου» εναντίον του, αντιλήφθηκε ότι κάτι πάει λάθος, χάριν στο σύντροφο της κοπέλας, που εργάζεται σε κατάστημα με ηλεκτρικά είδη.

Έτσι, μόλις είδε τον φορτιστή, κατάλαβε πως ήταν κρυφή κάμερα και ζήτησε από την σύντροφο του να πάνε στην Αστυνομία, με τις αρχές να επιβεβαιώνουν επίσημα τους φόβους τους.

Μάλιστα, ο ξενοδόχος αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος του, ισχυριζόμενος ότι οι κάμερες είχαν μπει για να αποτραπούν ληστείες που είχαν σημειωθεί. Στη συνέχεια της κατάθεσης όμως, είπε ότι πράγματι κατέγραφε παράνομα ζευγάρια σε προσωπικές στιγμές, όμως «το υλικό ήταν για δική του χρήση».