Τρεις άντρες βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας του Τενεσί ως βασικοί ύποπτοι για το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο ενός 10χρονου κοριτσιού. Η Lillyhanna Davis κοιμόταν στον καναπέ του σπιτιού της όταν στις 5:30 τα ξημερώματα της 17ης Νοεμβρίου ήρθε και τη βρήκε μια σφαίρα.

Ένα αυτοκίνητο πέρασε και πυροβολούσε και μια αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε τη μικρή στο κεφάλι, περνώντας από τον τοίχο. Η μικρή έφτασε ως το νοσοκομείο, κατέληξε ωστόσο από το τραύμα.

Ο σερίφης της κομητείας Κάρτερ ανακοίνωσε την Παρασκευή πως έχει συλλάβει τρεις άντρες που συνδέονται με το περιστατικό.

Ο 18χρονος Jason Bryan Barber και οι δύο 20χρονοι Jediah Shane Glover και Zachary Scott Scalf κατηγορούνται πλέον για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και μια σειρά ακόμα από κακουργήματα.

«Άκουσα τον άντρα μου να ουρλιάζει και έτρεξα εκεί και το μωρό μου ήταν νεκρό», δήλωσε η χαροκαμένη μάνα Mary Davis στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WJLH, «δεν θα ήθελες ποτέ να ξυπνήσεις και να δεις το μωρό σου μέσα στα αίματα».

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί ήρθαν στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, ως απάντηση σε άλλο αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα στις 31 Οκτωβρίου…