Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο τραγουδιστής που συνελήφθη στη Νίκαια το Σάββατο (3/10) το βράδυ όταν εντοπίστηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, μετά από τυχαίο έλεγχο της ΟΠΚΕ στο αυτοκίνητο της συντρόφου του.

Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για τον Αλέξη Πρεβενά, που ξεκίνησε την καριέρα του από τάλεντ σόου και πλέον εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στη Νίκαια. Μάλιστα την ώρα που η αστυνομία εντόπιζε την κοκαΐνη ο ίδιος τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης.

Ο τραγουδιστής που απολογήθηκε στον ανακριτή Πειραιά είπε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το Mega, ότι «ένα λάθος ήταν δεν αρνούμαι να το παραδεχτώ, όμως δεν έχω κάνει κακό σε κανένα οπότε δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά που λένε».

Το χρονικό της σύλληψης

Αστυνομικοί που βρίσκονταν το Σάββατο το βράδυ έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, είδαν δύο άνδρες να ανοίγουν ένα κόκκινο πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στη σύντροφό του και να αφήνουν κάτι.

Αρχικά πίστεψαν ότι οι δύο άνδρες ήθελαν να κλέψουν το αυτοκίνητο όμως όταν πλησίασαν, διαπίστωσαν ότι είχαν αφήσει ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, οι δύο νεαροί ισχυρίστηκαν ότι είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητο κι ότι θα έπαιρναν τα χρήματα που θα έβρισκαν σε συγκεκριμένο σημείο του οχήματος. Στη συνέχεια, θα άφηναν το κλειδί και θα έφευγαν.

Στην κατοχή των δύο ανδρών βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα κοκαΐνης.

Σημειώνεται ότι ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε και η σύντροφος του τραγουδιστή.