Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open παραχώρησε συνέντευξη η Βανέσσα Αδαμοπούλου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το χωρισμό της από τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε επίσης ότι έχει ξεκινήσει το μεταπτυχιακό της στην θεατρολογία, ενώ επισήμανε και τους λόγους που δεν θα πήγαινε στο Survivor, παρά το γεγονός ότι έχουν κάνει δυο φορές πρόταση: «Δεν το έχω παρακολουθήσει ποτέ, έχω να δω τηλεόραση επτά χρόνια. Δεν είναι στα στάνταρντ μου για να στο πω έτσι, δηλαδή να λιμοκτονήσω κι εξαιτίας αυτού να μην είμαι ο εαυτός μου και να μπω σε μια διαδικασία τσακωμών».

Αναφορικά με τον Ιωάννη Παπαζήση, με τον οποίο έχουν ένα γιο, δήλωσε: «Με τον Ιωάννη είναι πολύ καλά τα πράγματα. Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Σε κάθε χωρισμό οφείλουν και οι δύο να σέβονται την ιστορία τους. Επειδή σεβόμαστε την ιστορία μας και αυτό που είχαμε και έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Η αγάπη δεν τελειώνει αλλά όλο το άλλο κομμάτι είναι πολύ προσωπικό».

Στην συνέχεια, η Βανέσσα Αδαμοπούλου πρόσθεσε πως: «Αν μου γινόταν πρόταση για εκπομπή με τον Ιωάννη θα το έκανα… εκείνος δεν ξέρω!», ενώ για τις απόψεις της για τον γάμο, η Βανέσα Αδαμοπούλου απάντησε πως: «Δεν είμαι παντρεμένη, δεν μου αρέσει ο γάμος, δεν είμαι τέτοιο κορίτσι».