Μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια με φιλανθρωπικό σκοπό ετοιμάζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
και πιο συγκεκριμένα στους δρόμους της Λασσάνη, της Προξένου Κορομηλά, της Ικτίνου και της Ζεύξιδος.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο είναι το σωματείο που θα λάβει μέρος σε αυτήν την καμπάνια.

Η καμπάνια περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως και της 12 το βράδυ.

Αναλυτικά:

1)Morning Party @Λασσάνη και Προξένου Κορομηλά

Η πρωινή εκδήλωση είναι ένα πρωινό party στην αγορά που περιλαμβάνει δώρα και εκπλήξεις για τους επισκέπτες των οδών Λασσάνη και Προξένου Κορομηλά. Στο party θα υπάρχουν άτομα ντυμένα με χριστουγεννιάτικες στολές, facepainting για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Αϊ-Βασίλης με στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Την προσπάθεια μας επίσης θα ενισχύσουν τα καταστήματα ΙΑΝΟΣ και Έργον, οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει την δικιά τους ενέργεια, την πώληση μείγματος κείκ και βιβλίου υπέρ του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
11:00 – Έναρξη μουσικής από DJ στημένο στο Circus6 Home-Café
12:30 – Χορευτικό από τη Σχολή Χορού «Έκφραση»
14:00 – Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

2) Live concert @ Ικτίνου και Ζεύξιδος

Στη γωνία των οδών Ικτίνου με Ζεύξιδος θα στηθεί ένα stage που θα φιλοξενήσει μία σειρά ανθρώπων που έρχονται με σκοπό να ξεσηκώσουν τον κόσμο και να τον κάνουν να χορέψει.
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
17:00 – Έναρξη του show με μουσική από DJ
18:00 – Έναρξη του live concert από τους Ζακ Στεφάνου, Starbeat, Anima, Νίκος Δημητριάδης (The Gang), Βασίλης Καράδης, Δημήτρης Τικτόπουλος

3) After show party: Exclusive @ Malt’Ν’Jazz
Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει exclusive party στο Malt’Ν’Jazz. Το party θα ξεκινήσει με DJ set και θα ακολουθήσει unplugged concert από τον Ζακ Στεφάνου.