Το Λουπέν είναι από τα δημοφιλέστερα προγράμματα αυτή τη στιγμή στο Netflix, με το δεύτερο μέρος του πρώτου κύκλου να έχει κάνει πρεμιέρα πολύ πρόσφατα, στις 11 Ιουνίου 2021.

Το ερώτημα που αναδύεται λοιπόν αβίαστα και θέλουν να ξέρουν όλοι οι φαν είναι ένα: Θα συνεχιστεί η αγαπημένη σειρά ή έφτασε στο τέλος της;

Lupin: Τι γνωρίζουμε για το 3ο μέρος της φανταστικής σειράς

Ως τώρα, υπάρχει μόνο μία σεζόν του Lupin, καθώς το Netflix έσπασε τον πρώτο κύκλο σε δύο μέρη. Όλοι τα λένε όμως «σεζόν». Το πρώτο μέρος έκανε πρεμιέρα στις αρχές του 2021 και το δεύτερο πριν από λίγες μέρες.

Τι γίνεται όμως με το τρίτο μέρος (ή τρίτη σεζόν) του Λουπέν; Πήρε το πράσινο φως από το Netflix! Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ομάρ Σι.

Έρχονται λοιπόν νέα επεισόδια από το σύμπαν του Αρσέν Λουπέν, καθώς με τα 10 των δύο κύκλων (ή δύο μερών) δεν χόρτασε κανείς.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, οι περισσότεροι εικάζουν πάντως πως θα λάβουν χώρα το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο.

Επισήμως, το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει το τρίτο μέρος, ο Ομάρ Σι ξέρει ωστόσο καλά τι λέει δημοσίως.

Υπομονή ως το 2022 για να δούμε νέα επεισόδια με τον Ασάν Ντιόπ

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.