Νεκρή σε ηλικία 22 ετών βρέθηκε η Γιαπωνέζα wrestler και ηθοποιός της σειράς Netflix «Terrace House: Tokyo», Χάνα Κιμούρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή wrestler της εταιρείας «Stardom» έθεσε η ίδια τέλος στη ζωή της μετά από bullying που δεχόταν το τελευταίο διάστημα στα social media.

 

Η μητέρα της Κιμούρα ήταν επίσης γνωστή wrestler και είχε ξεκινήσει τις μάχες το 2016, παίρνοντας μέρος σε πολλά τουρνουά παγκοσμίως.

Τα σχόλια που δεχόταν φαίνεται πως την έφεραν στο σημείο να θέλει να βλάψει τον εαυτό της, πράγμα που άφηνε να εννοηθεί και σε αρκετές δικές της αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα.

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Istagram είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με την ίδια και τη γάτα της, γράφοντας «αντίο».

Νικήτρια του Fighting Spirit Award το 2019 της εταιρείας Stardom, η Κιμούρα ήταν ένα από τα μέλη του καστ στο ιαπωνικό ριάλιτι της τηλεόρασης Terrace House, το οποίο έδειχνε τη ζωή τριών ανδρών και τριών γυναικών που ζούσαν προσωρινά στο ίδιο σπίτι. Η σειρά είχε σταματήσει μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού.