Με μια συνεχόμενη ζήτηση για ανέσεις και παροχές πολυτελείας εν πλω, οι διασημότερες εταιρείες κρουαζιερόπλοιων παγκοσμίως βάζουν τα δυνατά τους και δημιουργούν πλωτά παλάτια για εκείνους που μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά. Σουίτες που προσφέρουν την ιδιωτικότητα του σπιτιού, αλλά και τις ανέσεις και παροχές 5* ξενοδοχείου, ξεχωρίζουν για την άκρατη χλιδή και πολυτέλεια που τις χαρακτηρίζει.

Club Spa Suites, Azamara Club Cruises

Φωτογραφία: Azamara Club Cruises Ευρύχωρες και με σύγχρονο σχεδιασμό, οι Club Spa σουίτες των κρουαζιερόπλοιων της εταιρείας Azamara Club Cruises υπόσχονται ανέσεις και παροχές 5* ξενοδοχείου. Ένα άνετο και κομψό καθιστικό, queen size κρεβάτι στο χώρο του δωματίου, μπανιέρα με γυαλί και θέα στα νερά της απέραντης θάλασσας και ξεχωριστό ντους, πολυτελή μπουρνούζια και παντόφλες, αλλά και χαλαρωτική μουσική σπα, δημιουργούν το σκηνικό μιας από τις πιο πολυτελείς σουίτες κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο. Στα σημαντικά ατού τους το γεγονός ότι βρίσκονται δίπλα, σχεδόν, στο σπα, την πισίνα, το κατάστρωμα, τα εστιατόρια αλλά και το πολυτελές σαλόνι του κρουαζιερόπλοιου.

Owner’s Suite, Silversea Cruises

Φωτογραφία: Silversea Cruises Η επιτομή της πολυτέλειας και της άνεσης εν πλω. Οι Owner’s Suites της Silversea Cruises μοιάζουν με πραγματικό διαμέρισμα πάνω στη θάλασσα. Οι εκλεπτυσμένοι εσωτερικοί χώροι τους είναι διακοσμημένοι με σύγχρονα έπιπλα ιδιαίτερης αισθητικής. Κάθε σουίτα διαθέτει το δικό της σαλόνι, ξεχωριστό χώρο τραπεζαρίας και μπαρ, εξωτερική βεράντα με ξύλινο deck και μαρμάρινο εντυπωσιακό μπάνιο με προϊόντα περιποίησης του φημισμένου, ιταλικού οίκου Bulgari. Στα όσα κάνουν τους επισκέπτες της να νιώθουν πραγματικά μοναδικά η υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ. Η συγκεκριμένη σουίτα διατίθεται είτε με ένα δωμάτιο (280 τ.μ.), είτε με δύο (510 τ.μ.).

The Haven Garden Villa, Norwegian Cruise Line

Φωτογραφία: Norwegian Cruise Line Από τις πιο μεγάλες σουίτες κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο, καθώς καταλαμβάνει μία έκταση 2.000 τ.μ., με δυνατότητα φιλοξενίας έως 8 ατόμων! Ένα πραγματικό παλάτι εν πλω, θα έλεγε κανείς, οι The Haven Garden Villa σουίτες της Norwegian Cruise Line προσφέρουν πλήρη ιδιωτικότητα και πλουσιοπάροχες υπηρεσίες. Χαρακτηρίζονται για το μοντέρνο design και την επιλεγμένη επίπλωση, ενώ εκτός των άλλων διαθέτουν ευρύχωρο σαλόνι με γυάλινες τζαμαρίες ολόγυρα και απρόσκοπτη θέα στην απεραντοσύνη της θάλασσας, εξωτερικές βεράντες με υδρομασάζ, ιδιωτικό εστιατόριο, τρία μπάνια. Στα συν η υπηρεσία μπάτλερ το ξεχωριστό εστιατόριο και μπαρ, αλλά και η εξωτερική πισίνα για τους επιβάτες των συγκεκριμένων σουιτών.

Royal Loft Suite, Oasis of the Seas, Royal Caribbean

Φωτογραφία: Royal Caribbean Η Royal Caribbean έχει να υπερηφανεύεται για κάποια από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια παγκοσμίως. Το στολίδι τους, ωστόσο, δεν είναι άλλο από τις Royal Loft Suites –σύγχρονοι και πολυτελείς ιδιωτικοί χώροι που απλώνονται σε δύο ορόφους και μετράνε 465 τ.μ. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται το κυρίως δωμάτιο με king size κρεβάτι και δικό του μπάνιο, ενώ στο πρώτο επίπεδο συναντιούνται ένα καθιστικό με καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι, τραπεζαρία με μπαρ, ένα δεύτερο δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και ιδιωτική βεράντα με υδρομασάζ και τραπεζαρία. Στα highlights τα μεγάλα γυάλινα παράθυρα και στους δύο ορόφους που επιτρέπουν το φως να μπαίνει άπλετο στο χώρο και χαρίζουν απεριόριστη θέα στους ωκεανούς.

Regent Suite, Regent Seven Seas Cruises

Φωτογραφία: Regent Seven Seas Cruises Η επιτομή της πολυτέλειας εν πλω, στο κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Explorer της εταιρείας Regent Seven Seas Cruises, με την Regent Suite να κλέβει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα ιδιωτικό, πλωτό παλάτι  1.150 τ.μ. με ιδιωτική σάουνα, χαμάμ και χώρο περιποίησης. Διαθέτει ένα ευρύχωρο και άνετο σαλόνι με χαλαρωτικά χρώματα και πολυτελείς υφές, μία ιδιωτική, απίστευτη βεράντα στην πρύμνη του πλοίου και δύο υπνοδωμάτια –το ένα μάστερ με μεγάλα παράθυρα που βλέπουν στη θάλασσα.