Απαντήσεις σε όλους όσοι έχουν ενστάσεις για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό λόγω της ηλικίας του έδωσε ο Άντι Πάνκο μιλώντας στη Sportday.

«Δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά το πώς αισθάνεσαι και εγώ νιώθω τέλεια», τονίζει ο 35χρονος νέος άσος της ομάδας μπάσκετ των πράσινων. «Άλλωστε έπαιζα στο καλύτερο πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ… Το ισπανικό. Αλλά θα έλεγα ότι σημασία έχει να είσαι σε καλή κατάσταση και να προσέχεις πολύ στην προσωπική σου ζωή. Ο Γκαρνέτ και ο Νας παρά την ηλικία τους συνεχίζουν να αγωνίζονται και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο», πρόσθεσε.

Ο Πάνκο σχολίασε για την νέα του ομάδα… «Τον Παναθηναϊκό τον ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ στον πλανήτη. Είναι η κορυφαία ομάδα μπάσκετ τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα αυτού του συλλόγου που έχει κατακτήσει τόσα πολλά τρόπαια. Επειδή παρακολουθώ κάθε χρόνο αγώνες της Ευρωλίγκας μου αρέσει πολύ το στιλ μπάσκετ που παίζει η νέα μου ομάδα ενώ διαθέτει και απίστευτους φιλάθλους», είπε ο αμερικανός ο οποίος χαρακτήρισε τη μεταγραφή του ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του και δήλωσε αρκετά χαρούμενος που θα συνυπάρξει με τον Διαμαντίδη.

Πηγή: sport-fm.gr