Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Wikileaks, οι χρήστες σε Ευρώπη και Αμερική δεν είναι δυνατό να έχουν πρόσβαση στο site, το οποίο δέχτηκε επίθεση από χάκερς. Εν τω μεταξύ, η Κίνα μπλόκαρε την πρόσβαση, γεγονός που έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι οι επιθέσεις προέρχονται από εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες και δώδεκα ώρες πριν «σκάσει» η τελευταία βόμβα από τη Wikileaks –όπως έχει προγραμματιστεί – το site της Wikileaks είχε πάλι «πέσει» ύστερα από επίθεση χάκερ.

Όπως είχαν ανακοινώσει τότε, η ιστοσελίδα Wikileaks δέχτηκε συντονισμένη επίθεση από χάκερς και ήταν εκτός λειτουργίας, ενώ απειλούσε ότι αν δεν αποκατασταθεί η λειτουργία της, τότε όλα τα απόρρητα έγγραφα θα δημοσιεύονταν στις εφημερίδες.