Η περίοδος του κορονοϊού έφερε στην καθημερινότητά μας τις συνεντεύξεις μέσω διαδικτύου. Το Zoom μάλιστα ως πλατφόρμα live video μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Όταν όμως προσπαθούμε να μεταφέρουμε δραστηριότητες που εκ των πραγμάτων γίνονται σε στούντιο εντός σπιτιού πολλά μπορούν να συμβούν.

Την ώρα που η υπουργός Κοινωνικής Ανάπτυξης της Νέας Ζηλανδίας Κάρμελ Σεπουλόνι μιλούσε στο Radio Samoa μέσω Zoom, ο γιος της αποφάσισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να της δείξει κάτι που ανακάλυψε μέσα στις σακούλες με τα ψώνια.

Και μάλιστα ο πιτσιρικάς το έκανε και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη καθώς πίστευε ότι ανακάλυψε κάτι… πικάντικο στα ψώνια. Έτσι εισέβαλε στο δωμάτιο την ώρα της συνέντευξης με ένα καρότο το οποίο θύμιζε πέος.

Για κάποια δευτερόλεπτα η υπουργός… πάλεψε με το γιο της για να του πάρει το καρότο από τα χέρια, όμως ήταν άδικος κόπος το κακό είχε γίνει.

Το βίντεο ανέβασε πάντως η ίδια η υπουργός στον λογαριασμό της στο Twitter, ωστόσο εξομολογήθηκε πως εκείνη τη στιγμή δεν το βρήκε και τόσο αστείο.

«Η στιγμή που δίνεις μια ζωντανή συνέντευξη μέσω Zoom και ο γιος σου εισβάλει στο δωμάτιο φωνάζοντας και κρατώντας ένα παραμορφωμένο καρότο, σε σχήμα μέλους ανδρικού σώματος… Ναι, σχεδόν πάλεψα μαζί του μπροστά στην κάμερα για ένα καρότο και, ναι, πλέον γελάω με αυτό τώρα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν το έκανα», έγραψε η Σεπουλόνι.

Δεν παρέλειψε επίσης να ενημερώσει πως δεν πρόκειται να αγοράσει ξανά το κουτί με τα καρότα παράξενου σχήματος.