Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, όπου είχε στηθεί ένα υπαίθριο εστιατόριο.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο άντρας που προσπαθούσε να παρκάρει το SUV του στο πάρκινγκ του mall επιτάχυνε ξαφνικά το όχημα και έπεσε πάνω στο εστιατόριο.

Μία από τους ανθρώπους που έτρωγαν εκείνη τη στιγμή τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τελικά τη μάχη στο νοσοκομείο, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία του Σαν Χοσέ.

Εφτά ακόμα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός για το δυστύχημα-μυστήριο που έλαβε χώρα έξω από το Grand Century Mall στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Για την ώρα δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία ισχυρίζονται ότι ο 69χρονος οδηγός του Toyota 4Runner είχε ενδεχομένως ανάγκη ιατρικής φροντίδας πριν από το δυστύχημα. Διακομίστηκε κι αυτός στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Το βίντεο με το όχημα που επιταχύνει προέρχεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που εξασφάλισε ο σταθμός KPIX-TV.

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι γευμάτιζαν εκείνη τη στιγμή στο υπαίθριο εστιατόριο που σερβίρει κινεζικές νοστιμιές, εκπρόσωπος ωστόσο του δήμου του Σαν Χοσέ είπε στο Mercury News ότι η εταιρία δεν είχε εξασφαλίσει νόμιμη άδεια λειτουργίας.