Σάλος ξέσπασε μετά την αποκάλυψη πως μοντέλο και καθηγήτρια ιστορίας διατηρούσε σχέση με 18χρονο μαθητή της!

Ο λόγος για την 30χρονη και νιόπαντρη Φιόνα Βιότι, η οποία όπως αναφέρει η Daily Mail, παραιτήθηκε πριν ο μαθητής κάνει γνωστή την ιστορία.

Ο 18χρονος μαθητής αποκάλυψε πως είχε παθιασμένη σχέση μαζί της, ωστόσο όταν εκείνος θέλησε να βάλει τέλος η καθηγήτρια έγινε αυταρχική. Ο νεαρός είπε όσα συμβαίνουν στους γονείς του και εκείνοι στη συνέχεια κάλεσαν δικηγόρο.

Μάλιστα υπήρξαν φήμες πως η όμορφη καθηγήτρια διατηρούσε σχέσεις και με άλλα αγόρια, με τις έρευνες να έχουν ξεκινήσει.

 

«Aρχικά ήταν πρόθυμος συμμέτοχος σ’ αυτό αλλά μετά έγινε θύμα και δεν μπορούσε να ξεφύγει. Η καθηγήτρια άρχισε να του στέλνει μηνύματα να πάει στο σπίτι της στις εγκαταστάσεις και έτσι ξεκίνησε αλλά έφθασε σε ένα σημείο που πλέον ήταν αρκετό. Δεν τον άφηνε να ξεφύγει και έτσι απευθύνθηκε στους γονείς του για βοήθεια και αυτοί πήγαν στον διευθυντή κι έτσι αποκαλύφθηκαν όλα», ανέφερε γονιός του μαθητή.

Πάντως, η Φιόνα έχει και τους υποστηριχτές της, με πρώην μαθητή της να δηλώνει: «Όλα τα αγόρια στο σχολείο ήταν τρελαμένα από τη Φιόνα αφού έμοιαζε με supermodel».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.