Ο Sohna και ο Mohna αψηφώντας όλες τις πιθανότητες που ήταν εναντίον τους γιόρτασαν τα ένατα γενέθλιά τους.

Τα δύο αδέρφια γεννήθηκαν ενωμένα στο θώρακα και οι πιθανότητες επιβίωσης τους ήταν μηδαμινές, καθώς τα περισσότερα μωρά που γεννιούνται με αυτήν την κατάσταση συνήθως πεθαίνουν στη γέννα ή γεννιούνται νεκρά.

Η κατάστασή τους είναι τόσο σπάνια που οι πιθανότητες να γεννηθούν αδέρφια ενωμένα στο θώρακα είναι μία στο ένα εκατομμύριο, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι δυο τους που ζουν σε ορφανοτροφείο στην περιοχή Amritsar της Ινδίας πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο και προσπαθούν να ζουν τη ζωή τους όσο καλύτερα μπορούν.

Εκτός από το θώρακα μοιράζονται ακόμη και τα δυο τους πόδια, ενώ κάθε ένα αγόρι έχει από δύο άνω άκρα.

Οι γονείς τους τα άφησαν στο ορφανοτροφείο γιατί φοβόντουσαν ότι δε θα μπορούσαν να τα συντηρήσουν.

Οι επιστήμονες έχουν μείνει έκπληκτοι από τον τρόπο που τα παιδιά αντιμετωπίζουν την κατάστασή τους και προσπαθούν να καταλάβουν όσα περισσότερα μπορούν από το πώς ζουν μέσα σε ένα σώμα που ελέγχεται από δύο εγκεφάλους.

«Είναι ένα μυστήριο. Δεν είμαστε 100% σίγουροι πώς λειτουργούν. Το πιο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ένα σώμα ελέγχεται από δύο εγκεφάλους και παρόλα αυτά λειτουργούν σα μονάδα» είπε ο Dr Rakesh Chouhan.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.