Η Αμερικανίδα τενίστρια Βένους Γουίλιαμς ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη Φλόριντα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 78χρονου άνδρα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Φλόριντα επιβεβαίωσε στο BBC πως ερευνά τροχαίο δυστύχημα με εμπλεκόμενη την πρωταθλήτρια του τένις.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 9 Ιουνίου και ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή δύο εβδομάδες αργότερα, υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, που δημοσίευσε πρώτη το ρεπορτάζ, η αστυνομία πιστεύει πως η ευθύνη ήταν της Γουίλιαμς. Ο δικηγόρος της τενίστριας όμως υποστηρίζει πως επρόκειτο για ατύχημα.

Θύμα του τροχαίου είναι ο Ζερόμ Μπάρσον, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα του. Η σύγκρουση συνέβη σε διασταύρωση.

Το αυτοκίνητο της Γουίλιαμς, όπως περιγράφει το BBC επικαλούμενο έκθεση της αστυνομίας με περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, μπήκε στην πορεία του άλλου αυτοκινήτου και δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί έγκαιρα λόγω της αυξημένης κίνησης.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η κυρία Μπάρσον αλλά η ζωή της δεν κινδύνεψε.

Η 37χρονη πρωταθλήτρια δήλωσε πάντως στην αστυνομία πως δεν είδε το άλλο αυτοκίνητο και πως οδηγούσε σιγά. Ο δικηγόρος της λέει πως η Μπάρσον είναι εκείνη που έπεσε πάνω της.