Ο Wang Kang άφησε τους συνάδελφούς του με ανοιχτό το στόμα όταν μπήκε στο γραφείο του φορώντας μία αρκετά αληθοφανή στολή Iron Man που ο ίδιος είχε κατασκευάσει. Επειδή ακριβώς κανείς δεν ήξερε πως περνούσε τον ελεύθερο χρόνο του ο Wang, ορισμένοι πάγωσαν στην όψη της στολής, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο ίδιος.

Η ιδέα του ήρθε μετά την ομώνυμη ταινία το 2008. Τον περασμένο Φεβρουάριο ξεκίνησε την κατασκευή της και την ολοκλήρωσε μέσα σε τρεις μήνες, ενώ του κόστισε 450 δολάρια. Ζυγίζει 50 κιλά και για να τη φορέσεις χρειάζεσαι 10 λεπτά. Το κύριο υλικό που χρησιμοποίησε ήταν αφρός EVA ο οποίος κολλήθηκε πάνω σε σκελετό αλουμινίου. Συγκολλημένες πλάκες σιδήρου προσέδωσαν μια πιο άγρια όψη, ενώ χρησιμοποίησε και το ανάλογο χρώμα του πεπαλαιωμένου σιδήρου. Μόλις κατασκεύασε τον σκελετό με τα εξωτερικά στελέχη, ολοκλήρωσε τη στολή προσθέτοντας καλώδια, σωλήνες και κυκλώματα.

Είναι πεπεισμένος ότι η στολή αυτή θα αποτελέσει την αρχή για πολλές ακόμα και φιλοδοξεί οι επόμενες να είναι πολύ πιο ελαφριές και πιο ευκολοφόρετες. Θα είναι όμως αρκετά δύσκολο να περάσεις από έλεγχο μετάλλων.