Ο τεχνολογικός γίγαντας SONY παρουσίασε μία νέα οθόνη υπό τη μορφή γυαλιών, η οποία θα μεταφέρει τον χρήστη στον φανταστικό κόσμο του 3D κινηματογράφου, της μουσικής και των παιχνιδιών.

Η προσωπική αυτή 3-διαστατή οθόνη απευθύνεται στους ανθρώπους εκείνους που προτιμούν να παρακολουθούν δίχως εξωτερικές παρεμβολές τα διάφορα ψυχαγωγικά τους προγράμματα. Μοιάζοντας με μία φουτουριστική προσωπίδα, η συσκευή συνδυάζει οθόνη και ακουστικά μαζί και μπορείτε να αποκτήσετε διαθέτοντας το ποσό των 800 δολαρίων.

Το HMZ, όπως έχει ονομαστεί η συσκευή,  είναι εφοδιασμένο με δύο 0,7 ιντσών οθόνες υψηλής ευκρίνειας τεχνολογίας OLED, ενώ όσον αφορά τις ηχητικές δυνατότητές του, σας προσφέρει ήχο 5.1 καναλιών.

Η συσκευή προσφέρει στον χρήστη εμπειρία εφάμιλλη της κινηματογραφικής, μιας και σε φυσικά μεγέθη ισοδυναμεί με το να παρακολουθείς οθόνη 750 ιντσών από απόσταση 20 μόλις μέτρων.

Το τελευταίο προϊόν της SONY συνιστά πρακτικά μία υπερσύγχρονη μονάδα ατομικής ψυχαγωγίας υψηλής οπτικοακουστικής απόδοσης. Ωστόσο, δεν συνίσταται η χρήση σε άτομα νεότερα των 15 ετών μιας και οι ειδικοί θεωρούν ότι επειδή ο εγκέφαλος σε αυτές τις ηλικίες ακόμα αναπτύσσεται δεν είναι προτεινόμενη η έκθεση σε τόσο έντονη εναλλαγή πληροφοριών και εικόνων.