Τον τρόπο με τον οποίο θα τηρηθούν, βάση των κανόνων που έχει ορίσει η Αστυνομία, τα μέτρα τήρησης της τάξης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την Απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, για τα ακόλουθα:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζήτησε και πήρε για τους φιλάθλους της 800 εισιτήρια, αξίας €15 έκαστο.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που τυχόν θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα καλούνται να το κάνουν μεμονωμένα.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:00 την ημέρα του αγώνα.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

Πηγή: sport-fm.gr