Ιστορικό θεωρείται για την υλοποίηση του ονείρου χιλιάδων οπαδών της ΑΕΚ το αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, στο οποίο αναμένεται να εγκριθεί η έναρξη της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς».

Στο Δ.Σ. θα είναι μοναδικό θέμα συζήτησης το νέο γήπεδο της «Ένωσης» και στην αίθουσα «Μίλτος Κουντουράς» του Ενιαίου Λυκείου της Νέας Φιλαδέλφειας θα γίνει η έγκριση της προμελέτης για το έργο.

Από την πλευρά τους, ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους συνεργάτες του έχουν καταθέσει τον πλήρη φάκελο, με την Δήμαρχο Εφη Αποστολάκη να έχει εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και αυτό μένει να φανεί σήμερα.

Η συζήτηση της Δημοτικής Αρχής θα είναι διεξοδική και θα αφορά και τα έργα που θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή, με την παράλληλη ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Εκείνο που τονίζουν όλοι είναι πως το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της περιοχής και θα σημειωθεί σημαντική ανάπτυξη.

Στο αποψινό Δ.Σ. είναι δεδομένο ότι οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί θα δώσουν το παρών, αφού κάθε δημότης έχει το δικαίωμα να παραστεί σε αυτό. Μάλιστα, έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν και την άποψή τους.

Πηγή: sport-fm.gr