Ο Κίμων Κουλούρης επανήλθε στο προσκήνιο με μάλλον ανεπιθύμητο τρόπο μετά την περίφημη παράβαση και το διαπληκτισμό του με τους αστυνομικούς.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στο «Πρώτο Θέμα» ο πρώην βουλευτής και στέλεχος των κυβερνήσεων Παπανδρέου μίλησε για το ΠΑΣΟΚ, για το επεισόδιο και για το περίφημο – πλέον – μαύρο χρώμα γύρω από τα μάτια του.

Όσον αφορά το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας ο Κ.Κουλούρης δήλωσε ότι πράγματι παραβίασε τον ΚΟΚ αλλά κατήγγειλε ότι τα ΜΜΕ «διόγκωσαν το γεγονός» επειδή «αρέσκονται στον κανιβαλισμό για ένα ζήτημα που για τον οποιονδήποτε άλλον έλληνα πολίτη θα ήταν απλώς η παραβίαση ενός κόκκινου φαναριού».

Για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του Χρήστου Παπουτσή, τόνισε: «Ο υπουργός επιχείρησε να εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά το συμβάν για να κερδίσει πόντους στην κοινή γνώμη που βλέπει ότι το έργο του στο υπουργείο είναι ανύπαρκτο».

Ο Κ.Κουλούρης πιστεύει όπτι η τρέχουσα περίοδος είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το ΠΑΣΟΚ και εκιτμά ότι «αν φύγει ο Γιώργος, το κόμμα μπορεί να έχει μέλλον. Αν επιμείνει να μην φύγει, τότε το ΠΑΣΟΚ θα έχει μόνο παρελθόν».

Ο πολιτικός ερωτήθηκε και για το χρώμα στα μάτια του, που ιδίως μετά το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας έγινε αντικείμενο ποικίλων σχολίων. Ο ίδιος λέει: «Βαρέθηκα να ακούω αυτές τις γελοιότητες ότι βάφω τα μάτια μου και ότι φοράω ρίμελ. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ακολουθώ μία θεραπεία με ένα κολλύριο που έχει αυτήν την παρενέργεια. Μαυρίζουν τα βλέφαρα και η περιοχή γύρω από τα μάτια. Τραβήξτε, αν θέλετε, τα βλέφαρά μου, να δείτε αν είναι βαμμένα».