Ανικανότητα στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης καταλογίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Κώστας Γκιουλέκας, με αφορμή την παραίτηση του αντιδημάρχου καθαριότητας Στάθη Αβραμίδη.

«Η παραίτηση- βόμβα του αντιδημάρχου καθαριότητας Στάθη Αβραμίδη, στον όγδοο μήνα της θητείας του, έρχεται να επιβεβαιώσει την ανικανότητα της διοίκησης, η οποία φαίνεται ότι έχει αφήσει τη λειτουργία του δήμου στον… αυτόματο πιλότο.

Σιγά σιγά ξηλώνεται το κουβάρι της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης και αποκαλύπτεται η πραγματικότητα. Ό,τι κυκλοφορούσε υπό μορφή φήμης για εμφύλιο σπαραγμό και πισώπλατα μαχαιρώματα στην παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη, τώρα επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο», επισημαίνει σε δήλωση του ο κ. Γκιουλέκας.

Επίσης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος σημειώνει πως η «αποπομπή» του κ. Αβραμίδη δεν αφορά την αποτελεσματικότητα του, αλλά την απόφαση του κ. Μπουτάρη να παραδώσει τα ηνία του Δήμου Θεσσαλονίκης στο «βαθύ ΠΑΣΟΚ».